VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU

09.01.2018 233

09-01-2018

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MUT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KALİTE TAKİP SİSTEMİ VİZYON BELGESİ İZLEME RAPORU

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullarımıza gönderilen vizyon belgesi yol haritası olmuş, kurumun kültürünü, eğitim ortamının şartlarını imkanlar dahilinde iyileştirmesi, öğretmenlerin bilgi ve tecrübe paylaşımına olanak sağlaması, öğrencilerin akademik,sosyal ve bedensel gelişimini desteklemesi, milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerini bilen ve onlara sahip çıkan bireyler yetiştirmesi ve okul yönetimi ile veli arasındaki ilişkinin kuvvetlenmesini sağlayan çalışmaların yapılması kurum kalitesini arttırmaktadır.

Musa SAYAR