VELİ VE ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİNİ BELİRLEME ANKETİ

Okul rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize ve velilerimize memnuniyet anketi yapıldı. Rehberlik Öğretmeni Zeynep Bayram tarafından yürütülen anket çalışmalarında velilerimizden gönüllü olanlara ve öğrencilerimize düzenlenen anket sonucunda aşağıdaki değerlendirme raporu hazırlanmıştır. Okulumuzda; kurum hizmetlerine ulaşma, iletişim, dilek, öneri ve şikâyetler, güvenirlik, rehberlik ve yönlendirme hizmetleri, güvenlik, kararlara katılım, öğrenci işleri, ders programları, sınıf ortamı, ders araç ve gereçleri, ders arası(dinlenme ve ihtiyaçlarını karşılama yeterliliği),okulun fiziki ortamı, kantin, sosyal, kültürel, bilimsel, sportif vb. faaliyetler, değerlendirme, ödül, takdir, teşekkür ve olumlu davranış kazanma gibi konular doğrultusunda, öğrenci velilerimize Veli Memnuniyeti Anketi uygulanmıştır. Anket 100 Veli ve 100 Öğrenciye uygulanmıştır.

31.01.2020 343

31-01-202031-01-202031-01-202031-01-2020