OKULUMUZDA "15 TEMMUZ DEMOKRASİ  ZAFERİ VE  ŞEHİTLERİ ANMA" ETKİNLİĞİ YAPILDI

OKULUMUZDA "15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA" ETKİNLİĞİ YAPILDI

OKULUMUZDA "15 TEMMUZ DEMOKRASİ  ZAFERİ VE  ŞEHİTLERİ ANMA" ETKİNLİĞİ YAPILDI


Program saygı duruşu, istiklal marşı ve Kur’anı Kerim okunmasıyla başladı. Programda bir konuşma yapan Okul Müdürü Musa SAYAR şunları söyledi.

15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, geleceğimizi yok etmek isteyen FETÖ/PDY (Paralel Devlet Yapılanması) vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakâr millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardır.

Bu darbe girişimi milletimize, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk milletinin milli iradesine, Meclisimize, demokrasimize,  aydınlık yarınlarımıza ve şanlı ordumuza karşı yapılmıştır.

Ancak, milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı.Bu darbe girişimi siyasetçilerin kararlı, emin duruşu ve milletin ortak kararlılığı ve mücadelesi sonucu, halkın devletiyle ve hükümetiyle birlikte dik durmasıyla önlenmiştir.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar.

Biz de "15 Temmuz demokrasi zaferini bizzat canlı canlı yaşayarak tarihe şahitlik ettik"

15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah rahmetiyle muamele eylesin. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyor, hasta olanlara acil şifalar diliyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Zaferimiz kutlu olsun!

13.10.2017 304

13-10-2017